LA DOP OLI TERRA ALTA PARTICIPA A L’ACTE DEL 135È ANIVERSARI DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS A GANDESA

LA DOP OLI TERRA ALTA PARTICIPA A L’ACTE DEL 135È ANIVERSARI DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS A GANDESA

En motiu de la celebració del 135è aniversari de la Cambra, que s’escau tot just enguany, la corporació ha preparat un ampli programa d’activitats que superarà les seixantena d’activitats públiques comptant les accions ordinàries i extraordinàries. Tot el programa es desenvoluparà arreu de les cinc comarques per mantenir-se fidel a l’esperit que l’actual Comitè Executiu ha impregnat a la corporació d’ençà la seva presa de possessió, el maig de 2019.

En el programa també es visualitza la voluntat de posar en valor el gran tresor agroalimentari del territori, concretament el que representen les Denominacions d’Origen del vi, de l’oli, de l’avellana de casa nostra. S’han fet i es faran tastos amb tots i cadascun dels consells reguladors amb l’objectiu, també, de valoritzar aquests productes locals de qualitat.

Dijous 18 de novembre a les 19h al Celler Cooperatiu de Gandesa es celebrarà l’acte amb una taula redona amb la temàtica de Cambra, Empresa, Turisme i Territori amb la participació de Marta Domènech, Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. A l’acabar l’acte, es servirà uns tastets gastronòmics del territori maridats amb els olis novells de la DOP OLI TERRA ALTA.

Programa 135 aniversari Cambra comerç de Reus