GastroOli DOP Terra Alta

L’edició del GASTROOLI DOP TERRA ALTA, és una acció inèdita i actualitzada anualment. Que serveix per presentar l’oli novell de la nova campanya, promocionar la DOP i els seus productes, tant a nivell professional com domèstic, fomentar-ne l’ús explicant les seves particularitats i trets diferencials respecte a altres olis. Tot un matí de cuina en directe, en streaming que s’emet pel canal youtube de la DOP, però l’acció és realitza dintre L’Espai Boqueria del Mercat de la Boqueria de Barcelona.

Cartell tercera edició Gastrooli

ARRENCA LA QUARTA EDICIÓ DEL GASTROOLI DOP TERRA ALTA

Arrenca la quarta edició del GastroOli DOP Terra Alta.

Llegir notícia

Cartell segona edició Gastrooli

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Oli Terra Alta presenta els olis novells al GastroOli dins l’Espai Mercat Boqueria.
Llegir notícia

Cartell segona edició Gastrooli

SEGONA EDICIÓ DEL GASTROOLI DOP TERRA ALTA

Fer que tot plegat sigui una experiència pels assistents o pels seguidors de les xarxes, tant si s’emet online, com si s’aprofita per gravar-lo i que es pugui anar reproduint quan es desitja.

Es tracta de que sigui un acte/esdeveniment que inclou una part acadèmica, una de promoció, i una de cuina en directe, per explicar com incorporar l’oli empeltre al dia a dia.

Les sessions gastronòmiques mostren la gastronomia, tant la d’avantguarda i creativa, com la clàssica i tradicional. Cuineres i cuiners, pastisseres i pastissers, prestigiosos professionals catalans on es troben en el nostre escenari per compartir amb tots vosaltres la part més autèntica i apassionant del seu ofici.

Llegir notícia