GastroEbre
GastroEbre està concebut com a punt de trobada dels sectors gastronòmic i agroalimentari concretats en el territori amb bons productes i una gastronomia amb personalitat, com són les Terres de l’Ebre, on el turisme i els seus serveis associats esdevenen fonamentals per fixar l’assentament de la població i garantir i millorar la qualitat de vida dels seus habitants.
Cartell última edició GastroEbre

Les jornades estan pensades per involucrar tot el territori, i convertir-se en un aparador de la gastronomia de les Terres de l’Ebre; per això, diversos establiments de restauració oferiran el menú GastroEbre, de tal manera que els assistents a les jornades puguin apropar-s’hi a fer-hi un àpat. Els menús estaran elaborats en base als plats típics de la cuina de la Terra Alta i de les Terres de l’Ebre amb els productes de les 3 Denominacions d’Origen Protegida; DOP arròs del Delta de l’Ebre, DOP Oli Terra Alta i DOP Oli Baix Ebre Montsià.