La DOP Oli Terra Alta rep un guardó als Premis de la Cambra de Comerç de Reus

La DOP Oli Terra Alta rep un guardó als Premis de la Cambra de Comerç de Reus

La DOP Oli Terra Alta rep un guardó a la gala d’entrega dels Premis de la Cambra de Comerç de Reus, en motiu del seu 135è aniversari.

Dels 44 premiats a l’edició 2021, li han atorgat un guardó per posar en valor la impecable trajectòria del Consell Regulador. Per vetllar per la qualitat de la producció del nostre territori i promoure l’economia. Una trajectòria de present i visió de futur.

Van presidir l’acte el vicepresident del Govern de la Generalitat, l’Hble. Dr. Jordi Puigneró, l’Alcalde de Reus, Sr. Carles Pellicer, la Presidenta de la Diputació de Tarragona, Sra. Noemí Llauradó i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Sr. Jordi Just.

Aquest premi el va lliurar la presidenta del Consell Comarcal Terra Alta, Sra. Neus Sanromà; i suposa pel consell Regulador DOP Oli Terra Alta una gran empenta de coratge i ànim per continuar treballant pel sector, i per posar en valor l’oli empeltre, que tant ens caracteritza.

Aquesta edició de Premis Cambra de Comerç de Reus havia de celebrar-se el passat 22 de desembre i per les circumstàncies de la pandèmia es va aplaçar per al 16 de març. L’acte de lliurament, va tenir lloc al TecnoParc de Reus.