Salut

L’oli d’oliva verge extra (OOVE) és un dels grans tresors de la gastronomia no només pel seu sabor sinó també per les beneficioses qualitats que posseeix per a la nostra salut. Per tot això és la base fonamental de la dieta mediterrània i hauria de convertir també en la de la nostra dieta diària. La ingesta diària recomanada és de 2 a 6 cullerades soperes a el dia.

És un producte natural, obtingut d’olives només amb procediments mecànics que no han modificat la seva composició natural i, per tant, conserven tot el contingut vitamínic i nutricional de l’Oli.

Beneficis per a la salut

raig-dop-ta
1.

El millor cosmètic

L’OOVE és ric en propietats nutritives, antioxidants i vitamines K i E que contribueixen a mantenir la hidratació de la pell i la seva...

2.

Control de pes

Tot i que l’OOVE és conegut pel seu contingut en greix, és important ressaltar que aquests són greixos saludables. Els últims estudis sobre...

3.

Evita problemes gastrointestinals

L’oli d’oliva verge extra forma una pel·lícula al voltant de l’estómac i el duodè prevenint la formació d’úlceres. Són...

4.

Redueix la hipertensió

El seu consum estimula la producció de vasodilatadors i millora la fluïdesa de la sang, i la circulació, el que redueix els riscos de la...

5.

És antiinflamatori

L’OOVE conté un component químic natural amb propietats antiinflamatòries similars a les d’alguns fàrmacs com l’ibuprofè. El seu àcid...

6.

Prevé l’Alzheimer

L’OOVE protegeix el deteriorament cognitiu que ve amb l’envelliment a causa de que un component de l’oli, l’oleocanthal...

7.

Prevé el càncer

L’OOVE prevé el càncer, ja que conté antioxidants fenòlics, terpenoides i esqualè, que són compostos que contribueixen a la prevenció i...

8.

Regula el colesterol

Compost de greix mono-insaturat, l’oli d’oliva té un alt contingut de greix saludable. Així, manté un equilibri sa en el colesterol...

9.

Ajuda al cor

L’oli d’oliva verge extra conté un alt nivell de greixos mono-insaturats i àcid oleic. Els estudis suggereixen que pot estar...