Taula gastronòmica Lo Rebost Ecològic
Un enorme plaer assistir a la presentació ( 6 de juny de 2021) de la 2a Taula Gastronòmica organitzada per l’Associació Lo Rebost Ecològic de les Terres de l’Ebre que va tenir lloc al claustre del convent de Sant Salvador d’Horta de Sant Joan #lorebosteco. La combinació de productes singulars del nostre territori amb el segell ECO de la CCPAE amb l’elaboració gastronòmica del restaurant El Bistrot de Gandesa va donar lloc a uns maridatges d’estrella i exquisits. La marca Identitat d’oli verge extra empeltre ecològic inscrita a la DOP Oli Terra Alta n’és un producte estrella d’aquest rebost tant divers, com alguns olis més de qualitat de les Terres de l’Ebre.
L’Associació Lo Rebost Ecològic de Les Terres de l’Ebre neix amb l’objectiu de posicionar les Terres de l’Ebre com una destinació de referència pel turisme gastronòmic en clau ecològica. L’associació està formada per productors i elaboradors de Terres de l’Ebre que treballen en ecològic i per espais de restauració del territori que utilitzen els seus productes i li donen visibilitat a les seves cartes.