5ena edició del GastroEbre
La DOP OLI TERRA ALTA tornarà a “amanir” les jornades i patrocinarà la sessió inaugural de la pastissera Gessamí Caramés (Meleta de Romer, L’Ametlla de Mar), qui oferirà una sessió
Llegir mésLa DOP OLI TERRA ALTA tornarà a “amanir” les jornades i patrocinarà la sessió inaugural de la pastissera Gessamí Caramés (Meleta de Romer, L’Ametlla de Mar), qui oferirà una sessió
Llegir mésLa DOP Oli Terra Alta participa conjuntament amb altres entitats als tallers científics i activitats familiars per la Mercè 2022 en motiu del 30 aniversari de l’Institut de Recerca de
Llegir mésL’acte se celebrarà al Palau Robert amb l’objectiu de donar a conèixer la varietat d’oliva empeltre Dilluns, 16 de maig a les 18:30 h, el Palau Robert de Barcelona acollirà la
Llegir mésDesprés de les darreres edicions de les Jornades Gastronòmiques del GastroEbre (Terres de l’Ebre), del GastroOli Terra Alta (Barcelona), del GastroDona i GastroMar, la DOP Oli Terra Alta es promociona
Llegir mésLa DOP Oli Terra Alta rep un guardó a la gala d’entrega dels Premis de la Cambra de Comerç de Reus, en motiu del seu 135è aniversari. Dels 44 premiats
Llegir mésEls dies 20, 21 i 22 de març, a l’Ampolla, hi tindrà lloc la segona edició del GastroMar l’Ampolla, impulsat per l’Ajuntament de l’Ampolla. Neix com un esdeveniment per donar
Llegir mésPolítica de Cookies | Política de Privacitat | Avís legal
© DOP OLI TERRA ALTA 2023. Dissenyat per DiThinks.