L’OLI DOP TERRA ALTA  PRODUCTE ESTRELLA A LES XI JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CORDER DE LA TERRA ALTA

L’OLI DOP TERRA ALTA  PRODUCTE ESTRELLA A LES XI JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CORDER DE LA TERRA ALTA

Es celebraran de l’11 de març al 10 d’abril a 15 establiments de la comarca.

La 11a edició de les jornades compten amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta, de la DOP de l’Oli Terra Alta i de la DO Terra Alta

L’AEH Terra Alta ha reactivitat les jornades gastronòmiques del Corder de la Terra Alta després de dos anys sense jornades, aquest 2022 es celebraran de l’11 de març al 15 d’abril a 15 restaurants i allotjaments de la comarca.

Els menús que han preparat els establiments participants, tenen el corder com a protagonista i estaran maridats amb vins de la DO Terra Alta i olis de la DOP de l’Oli Terra Alta.

Els establiments participants són: Hotel Capçades, Hotel Miralles, Hort de Fortunyo, Restaurant Sibarites, Restaurant Bistrot, Nou Moderno, Restaurant Can Joan, Restaurant Angel, Hotel Piqué, Hotel/ Restaurant Can Josep, Casa Barceló, Vilar Rural, Miravall, Hostal de l’Anton i El Molí de Bot.

El president de la DOP Oli Terra Alta, ha manifestat que és un plaer reemprendre i participar aquestes jornades gastronòmiques del corder de la Terra Alta, la restauració son els nostres ambaixadors i prescriptors de l’oli empeltre del territori i que millor que amb unes jornades els visitants a la comarca el puguin tastar i complementar la visita amb experiències oleoturístiques i enoturístiques. La missió de la DOP és fer el màxim de difusió possible del producte i acompanyant els menús del restaurants amb el corder és una acció conjunta que pot beneficiar als dos sectors, tant la pagesia que elabora l’oli com els cuiners de la comarca. ”Estem de costat, perquè producte i gastronomia van de la mà”.

Avui, es presentava el cartell i el material publicitari, el proper 10 de març a les 19.00h al Celler Cooperatiu de Gandesa és presentaran les Jornades amb les tapes de corder  dels diferents restauradors. Els menús de les jornades es podran consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/