La Terra Alta posa en marxa un curs de comercialització de producte turístic

La Terra Alta posa en marxa un curs de comercialització de producte turístic

La DOP de l’oli Terra Alta i la DO Terra Alta vi participen de forma conjunta en l’organització
de la iniciativa.

El Consell Comarcal de la Terra Alta, conjuntament amb l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, la Denominació d’Origen Terra Alta del sector del vi i la Denominació d’Origen Protegida Terra Alta del sector de l’oli, organitzen un curs 100% subvencionat sobre comercialització de producte turístic.

El curs, eminentment pràctic i dinàmic, versarà especialment sobre la comercialització de producte enoturístic i oleoturístic. Dos dels grans actius amb què compta la Terra Alta. A través d’exercicis pràctics de reflexió, s’estudiarà i es crearà una estratègia de producte per desenvolupar i cobrir necessitats reals dels participants. La iniciativa neix amb l’objectiu de desenvolupar les competències professionals per comercialitzar producte turístic, innovant en el seu disseny a partir de la metodologia de la gamificació i incorporant-hi l’experiència i les expectatives dels enoturistes.

Impartit per Xavier Domènech, expert en gamificació turística, docent de l’Escola d’Enoturisme i emprenedor a Top Wine Experience, i per Eva Vicens, periodista, sommelier i directora del diari Vadevi.cat, i el Josep Alqueza, membre del Panell de Tast Oficial d’olis verges de Catalunya. El curs tindrà lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre, i 14 de desembre a la seu de la DO Terra Alta a Gandesa i  s’adreça especialment a treballadors en actiu de cellers, restaurants, allotjaments i agents turístics; així com, a treballadors en ERTO, ERO i autònoms, i reserva el 30% de les places per a persones desocupades.

El curs analitzarà especialment el mercat turístic i el turista del futur, arran de la situació i les tendències de mercat postcovid, així com la transformació digital del sector, la creació de marca i posicionaments. També incidirà en el tast de producte com a experiència i en el disseny i desenvolupament d’experiències turístiques i d’atenció i servei al client, entre altres aspectes.