Conveni de col·laboració amb Bici-ats

Conveni de col·laboració amb Bici-ats

Diumenge passat va tenir lloc la firma de conveni de col·laboració amb el Club Ciclista Bici-ats Terra Alta amb la Denominació d’Origen Protegida Oli TERRA ALTA.

El conveni de col·laboració, té per objecte el desenvolupament, conjuntament, entre les entitats de la difusió i promoció de la cultura de l’oli verge extra amb Denominació d’Origen Protegida conjuntament amb les activitats esportives que s’organitzin des de les dues entitats.

El Consell Regulador per mitjà de la campanya es compromet a subministrar oli d’oliva verge extra oferint als participants de les sortides esportives o per l’esmorzar que organitzin, per les accions esportives ciclistes es subministrarà el material promocional, a contribuir amb  una participació econòmica adient   acordada anualment per les dues parts per tal d’editar o imprimir material promocional, samarretes, mallots, etc. I es tindrà en compte la col·laboració del Club Ciclista BICI-ATS Terra Alta i s’adherirà com l’enllaç a la web o xarxes on és publicarà el material gràfic de la campanya de la DOP Oli Terra Alta.

#esport #oli i #salut

El Club Ciclista BICI-ATS Terra Alta es compromet a rebre i servir aquesta participació econòmica al material o roba esportiva fent difusió de la imatge corporativa de la DOP Oli Terra Alta amb l’objectiu d’incrementar el seu valor afegit. A final de temporada lliurarà una memòria d’activitats organitzades.

Desitgem per molt anys la continuïtat d’aquesta col·laboració.