CONSTITUCIÓ DE LA NOVA COMISSIÓ RECTORA DE LA DOP OLI TERRA ALTA

CONSTITUCIÓ DE LA NOVA COMISSIÓ RECTORA DE LA DOP OLI TERRA ALTA

Josep Pere Colat assumeix de nou el càrrec de president del Consell Regulador
DOP Oli Terra Alta

Aquest passat 5 d’octubre va finalitzar el procés electoral de les eleccions als Òrgans de Govern de les DOP/IGP Agroalimentàries de Catalunya en procediment general, com també es va proclamar definitiva la presentació de 20 membres candidats; 10 membres candidats vocals titulars i 10 membres vocals suplents a la DOP Oli Terra Alta. Avui 15 d’octubre, ha tingut lloc la convocatòria de constitució del nou Consell Regulador de La Denominació d’Origen Protegida Oli de Terra Alta amb la presa de possessió dels vocals electes, els quals han agafat possessió del càrrec i es dóna per constituït el Consell Rector de la Denominació d’Origen Protegida Oli de Terra Alta.

La nova comissió rectora està formada per membres escollits del Cens A ( productors) i Cens B ( elaboradors, envasadors, comercialitzadors amb veu i vot, seguint la normativa establerta per la Llei de Qualitat Agroalimentària.
Membres vocals: David Miralles ( Unió Origen, SCCL), Magdalena Gironés ( Rugifa, SL), Margarita Sampé ( productor) Joan Fontanet ( Agrícola i Secció de Crèdit Sant Josep de Bot, SCCL), Abel Maijó ( AZ-Azeytun XCIII, SL) Andreu Ferré ( productor ), Antoni Beltran (productor), Josep Pere Colat ( productor), Núria Trias ( productor), Albert Vilanova (Agrícola i Secció de Crèdit Terra Alta, SCCL).

Nova comissió rectora
Comissió rectora entrant

El Consell Regulador DOP Oli Terra Alta serà presidit per Josep Pere Colat i Clua ( Agrícola de Corbera d’Ebre), i la vicepresidència per Magdalena Gironés Llop ( Rugifa, SL). Josep Pere Colat i Clua agraeix la confiança que dipositen amb ell i el suport per tirar endavant aquest Consell Regulador i el repte que suposa dinamitzar aquest sector. Manifesta, també, l´interès per treballar amb tots –productors, elaboradors, comercialitzador – i amb uns interessos i objectius comuns a favor de l’oli de qualitat i singular per la seva varietat principal “Empeltre” de la Terra Alta, única a Catalunya. Cal treballar al màxim i intentar promocionar la marca Oli Terra Alta per què cada cop sigui més visible als linials i tendes goumert. Incrementar la diferència amb el preu de l’oli amb el segell de DOP que té totes les garanties
d’origen i qualitat amb un que no sigui DOP. L’altre sector a dinamitzar és el sector oleoturístic de la comarca amb la venda directa al consumidor.
Es manifesta el reconeixement a la feina i dedicació realitzada durant el mandat de 2016-2021 als vocals: Josep Balsebre, Ferran Huguet, Joaquim Vidal, Joan Domenench, Miquel Bosch, Martí Carbó, J. Ramon Comelles i Jordi Chertó.

Comissió rectora sortint.